Kommande kurser

Författarkurs i Champagne

Längtar du också bort för att få egen sammanhållen tid till skrivande? Kom med till Champagne i fem dagar 2018!

Datum23 – 27 april 2018
PlatsGrand Hôtel des Templiers, 22 rue des Templiers, Reims
Pris8 500 kronor för del i dubbelrum.
Ingår4 hotellnätter, del i dubbelrum, skrivkurs, kursmaterial – allt inramat i en ljuvlig och inspirerande miljö. (Obs! Måltider ingår ej.)

Här i Champagne får vi en egen ostörd kortvecka till vårt eget skrivande. Morgnar, eftermiddagar och kvällar är fria till skrivande. Naturligtvis finns det möjlighet att följa med och besöka någon champagneproducent under veckan.

Vi inleder veckan med incheckning måndag 23 april och därefter gemensam middag ca 20.00. Tisdag, onsdag och torsdag 10.00–12.00 har vi kurs om genrers språk och stil, samt kreativitet. Vi tittar på korta texter och samtalar om facklitterärt och skönlitterärt skrivande. Hur skriver man en text som tar tag i sin läsare? Som berör? ”Att skriva är att förföra”, säger Stephen King. Det är just vad vi ska träna på under denna kortvecka i Champagne. Utcheckning fredag 27 april kl. 11.00 – om du inte väljer att stanna kvar några egna extra dagar.

Skrivveckan passar dig som verkligen vill ta dig tid till ditt eget skrivande. Kursen passar dig som skriver bok eller kortare former av text – kåseri, krönika, essä, poesi eller annat.

Intresseanmälan

Tidigare kurser

Författarkurs i Barcelona

24 april 2017

En kurs om hur vi finner inspiration, rutin och disciplin i skrivandet.

Från24 april 2017
Till28 april 2017
OmrådeBarcelona, Spanien
KurstypFörfattarkurs Från idé till bok
Visa mer info

Författarkurs i Bologna

18 maj 2015

En kurs om hur vi finner inspiration, rutin och disciplin i skrivandet.

Från18 maj 2015
Till22 maj 2015
OmrådeBologna, Italien
KurstypFörfattarkurs
Visa mer info

Skrivande på Frötuna Gård

27 oktober 2016

Fyradagarskurs i skrivande och dramaturgi utanför Uppsala.

Från27 oktober 2016
Till30 oktober 2016
OmrådeFrötuna utanför Uppsala
KurstypSkrivvecka
Visa mer info

Författarkurs i Nice

25 april 2016

En kurs om hur vi finner inspiration, rutin och disciplin i skrivandet.

Från25 april 2016
Till29 april 2016
OmrådeNice, Frankrike
KurstypFörfattarkurs: Från idé till bok
Visa mer info

Fyll i dina kontaktuppgifter och ta del av våra bästa skrivtips månad för månad.

×

Välkommen till Barcelona!

Vi bor i boutiquehotellet Brummell, lite avsides från turismen, men nära till Ramblan och Medelhavet. Under tre förmiddagar, tisdag–torsdag, talar vi om hur vi hittar inspirationen i skrivandet, om förlags- och egenutgivning. Totalt fem sköna dagar om skrivandets faser!

×

Välkommen till Bologna!

Vi har förmiddagskurs om skrivande, inspiration, utgivning och marknadsföring på takterrassen. Under eftermiddagarna och kvällarna har du fri tid till eget skrivande – eller bara strosa runt i gränderna. Passa på att besöka Europas äldsta universitet. Det grundades 1088.

×

Välkomna till Frötuna Gård & Retreat!

Här har vi hela gamla slottet för oss själva. I fyra dagar finns pass i skrivande, genrer och dramaturgi. Morgnarna inleds med yoga. På kvällarna tänder vi brasan och avslutar med gemensam middag. Kursledare i skrivande och dramaturgi: Elisabeth Croneborg.

×

Möt våren i Nice i fem dagar!

Vi ses på stranden under tre förmiddagar. Vi talar om skrivande, inspiration, utgivning och marknadsföring. Eftermiddagar viks till eget skrivande. Kursen bygger till stora delar på erfarenhetsutbyte. Passar både dig som är egenutgivare och dig som är utgiven på förlag.