Kund: Utbildningsradion

Om uppdraget som expert inom sfi

Vi hade flera produktionsmöten och skissade på idéer för konceptet vad gäller struktur och innehåll. Annsofie gav oss värdefull input om sfi, men arbetade även fram en lärarhandledning och innehållet till en app.

Om genomförandet av redigering och projektledning

Annsofie projektledde hela arbetet med boken från lektörsläsning fram till tryck. Hon kopplade även in formgivare och tryckeri till boken. Annsofie är fantastisk på att snabbt se samband och struktur av befintlig text. Hon ser oftast direkt hur det hela ska se ut och i vilken ordning det ska komma. Hon märker snabbt vad som saknas och vad som är onödigt text.

Om resultatet – teveserie, app och lärarhandledning

Resultatet blev riktigt lyckat. Annsofie hade både kunskap i ämnet och förstod materialet. Hon bidrog med riktigt bra pedagogik och relevanta teman som fortfarande känns aktuella. Materialet har därför lång livslängd.

“Resultatet blev riktigt lyckat. Annsofie hade både kunskap i ämnet och förstod materialet. Hon bidrog med riktigt bra pedagogik och relevanta teman som fortfarande känns aktuella. Materialet har därför lång livslängd.”

Maria Nordmark, Konceptutvecklare på Utbildningsradion (UR)
Titel: “Svenska till varje pris”

Fyll i dina kontaktuppgifter och ta del av våra bästa skrivtips månad för månad.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.